30 Jun

REIS DOOR DE NACHT

 

VIER DE MIDZOMERNACHT 2024 OP EEN BIJZONDERE PLAATS

We zijn blij dat we u in 2024 weer mee op reis kunnen nemen na drie eerdere succesvolle edities van dit muzikale project in de buitenlucht.

Op zondagavond 30 juni brengt Projectkoor Gelderland onder leiding van Miriam Westgeest in samenwerking met Begraaf- en Gedenkpark Heilig Land Stichting een nieuwe zomeravond-belevenis onder de titel Reis door de Nacht.

Het bezinningspark herbergt een deel van de vroegere museumcollectie, beelden en taferelen van kunstenaar Piet Gerrits en daarnaast eeuwenoude bomen en unieke graven zoals de ommuurde graftuintjes. Tijdens deze avond vormt het Begraaf- en Gedenkpark het decor van een eenmalige en wel heel bijzondere muzikale reis.

Bezoekers worden verwelkomd bij de sfeervolle Piet Gerritszaal met soep en een broodje. Onder de grote beuk aan de voet van de Calvarieberg opent het voltallige koor de avond.

Terwijl het laatste zonlicht langzaam verdwijnt tussen de bomen en de schemering invalt, maken de bezoekers in stilte in kleine groepen en onder leiding van een gids, een rondgang langs vocale ensembles, instrumentalisten, dansers en een verhalenverteller. De koorwerken spreken over een reis, die begint bij afscheid nemen en eindigt bij thuiskomen.

Met het voltallige koor wordt de reis afgesloten.

Het programma biedt plaats aan een beperkt aantal bezoekers.

Bestel dus tijdig uw muzikale reisbewijs!

Datum: zondag 30 juni 2024

Aanvang: 20.15 uur

Inloop vanaf 18.30 uur:

Adres: Mgr. Suyslaan 8

            6564 BV Heilig Landstichting

 

Gratis parkeren voor de Cenakelkerk

Entree: € 22,50 (alleen) in de voorverkoop