ASBESTEMMINGEN

Er zijn bij ons diverse mogelijkheden om de asbus van uw dierbare een mooi plekje te geven. U kunt kiezen voor een urnengraf, hierbij is uitgegaan van dezelfde manier van ontwerpen als onze tuingraven waarbij een omranding wordt gemaakt van ruwe Kunradersteen en ruimte ontstaat voor beplanting of kunstwerk. Bij het urnenbos wordt de asbus begraven, met daarop een kunstwerk of ruwe steen. In de urnentuin Alpha-Omega wordt de asbus eveneens begraven en bedekt met een keramieken lessenaar. In het columbarium worden de asbussen bovengronds in nissen geplaatst. De crypte biedt keldertjes rondom het altaar welke worden afgesloten door identieke naamplaten. Daarnaast beschikken wij over een verstrooiingsbos.

Unrengraf

URNENGRAVEN

Bij deze urnmonumentjes is uitgegaan van dezelfde manier van ontwerpen als onze tuingraven, waarbij er een omranding wordt gemaakt van ruwe Kunrader steen. Er ontstaat dan een ruimte waarin beplanting of een mooi kunstwerkje geplaatst kan worden.

URNENGRAVEN >

Urnenbos (2)

URNENBOS

Het urnenbos is een fraai gesitueerde bosstrook, waar de mogelijkheid bestaat om zelf een mooie plek uit te zoeken en daar een grafmonumentje in de vorm van een kunstwerk of een ruwe steen te plaatsen. Wij streven naar een zo natuurlijk mogelijk materiaalgebruik dat past bij de omgeving.

URNENBOS >

Urnentuin Alpha Omega

URNENTUIN

De Griekse letters Alpha en Omega bepalen de basisvorm van deze stijlvolle, meer formele plek. De asbus wordt al dan niet in een keldertje geplaatst of begraven.

URNENTUIN >

Columbarium

COLUMBARIUM

In deze sfeervolle herdenkingskapel, die tevens monument is voor alle gevallen (verzets)politiemensen in de Tweede Wereldoorlog, worden de asbussen bovengronds in nissen geplaatst, welke worden afgesloten door eenzelfde Comblanchien naamplaatjes.

COLUMBARIUM >

Crypte

CRYPTE (ASBUSSEN)

In de Calvarieberg hebben wij een crypte waarin wij keldertjes voor asbussen hebben gecreëerd. Deze keldertjes worden afgesloten door identieke natuurstenen naamplaten.

CRYPTE (ASBUSSEN) >

Verstrooiing

VERSTROOIINGSBOS

Er bestaat een mogelijkheid tot verstrooiingvan de as van de overledene op een speciaal daarvoor bestemd bosgedeelte.

VERSTROOIINGSBOS >